Новости - 38 - Molodo Каталог товаров
Новости - 39 - Molodo
Новости - 52 - Molodo 067 491 3385

C 9:00 до 18:00

Новости - 53 - Molodo 093 491 3385

C 9:00 до 18:00

Новости - 54 - Molodo 099 191 3385

C 9:00 до 18:00

График работы:

09-19

ТОП-5 полезных минеральных вод

Чим краще поповнювати водний баланс? Однозначно чистою питною водою. Вона не тільки відмінно втамовує спрагу, але й має безліч корисних властивостей. Щоби поліпшити стан здоров’я й зарядитися енергією, не обов’язково купувати лікувальні води. Цілком підійде столова мінеральна вода. У неї оптимальний склад і м’який смак — те що треба на кожен день.

У продажу представлена величезна кількість торгових марок. Щоби вам було простіше визначитися з вибором, ми склали топ-5 мінеральних вод з найкращим співвідношенням формули, якості й ціни.

Карпатська Джерельна

Унікальне поєднання природи Українських Карпат та сучасних методів виробництва роблять природну мінеральну воду «Карпатська Джерельна» такою смачною і корисною. За своїм складом вона відноситься до гідрокарбонатно-кальцієвих мінеральних вод. «Карпатська Джерельна» видобувається з артезіанської свердловини глибиною 90 метрів. Проходячи через шари гірських порід, вода насичується мінералами - кальцієм, натрієм і магнієм, а, завдяки сучасному підходу до виробництва, що передбачає фільтрацію лише від механічних домішок, «Карпатська Джерельна» зберігає свій м’який смак та корисні природні мікроелементи. Рівень рH води є оптимальним в межах 7,2-7,8, тому її можна споживати щодня і дітям, і дорослим. «Карпатська Джерельна» допомагає підтримувати високий рівень життєвих сил та відмінне самопочуття.

Моршинська

Ця освіжаюча вода з міста Моршин дає енергію й заряджає хорошим настроєм. Вона видобувається за допомогою сучасних технологій у мальовничій гірській долині. Механічна фільтрація не порушує природний склад, який містить магній, кальцій, натрій і калій. Ці мікроелементи позитивно позначаються на здоров’ї всього організму, зовнішності й самопочутті.

Рідина насичена натуральним киснем. На стінках пляшки завжди присутні маленькі бульбашки. За ними просто визначити, що мінеральна вода якісна. Вона повністю засвоюється організмом і поповнює гідробаланс клітин, не має стороннього запаху і присмаку. Тому рекомендується для регулярного вживання, у тому числі дітям і підліткам.

Трускавецька

Її видобувають із глибоких підземних свердловин у найчистішому ландшафтному заповіднику Трускавець у Східних Карпатах. Історія родовища почалася ще в дев’ятнадцятому столітті й відтоді чудова якість анітрохи не змінилася. «Трускавецька» — гідрокарбонатна столова мінеральна вода. Рейтинг найкорисніших вод не може обійтися без неї. У рідини невисока природна мінералізація — до 0,9 г на літр, тому вживання не потрібно обмежувати.

Попри складну катіонну формулу, у води м’який присмак. Вона створює профілактичний ефект, запобігаючи розвитку захворювань і зміцнюючи організм. З її допомогою легко налагодити травлення, оздоровити серце й судини, а також завжди мати достатньо енергії для роботи та спорту.

Новости - 55 - Molodo

Миргородська

Ця мінеральна вода має ідеальний баланс позитивних якостей: цілющі властивості, приємний, трохи солонуватий смак і доступна вартість. Миргородське родовище розташоване на Полтавщині. Природа цього регіону відома своєю чистотою. Сюди приїжджають, щоби відпочити й поліпшити здоров’я. Воду добувають і відразу ж розливають поруч із містом-курортом Миргородом ось уже понад сто років. Щадні методи видобутку та фільтрації дають можливість зберегти природні властивості рідини.

У топ мінеральної води «Миргородська» входить через свій лікувальний ефект. Вона допомагає зменшити неприємні відчуття в суглобах, прискорити регенерацію тканин і загалом відчувати себе набагато краще, буквально відкрити друге дихання. Причина — унікальне поєднання мінералів.

Поляна Квасова

Справжнє багатство Закарпатської області — курорт «Сонячне Закарпаття» біля села Поляна. Сюди приїжджають заради однойменної води. У неї дуже насичений склад і середня мінералізація. Рідина піднімається нагору з підземного джерела завглибшки 153 м. Завдяки чому надійно захищена від будь-яких негативних чинників зовнішнього середовища. «Поляна Квасова» — вуглекисла борна гідрокарбонатна натрієва мінеральна вода. Рейтинг не буде повним без такого унікального продукту.

Рідина багата натрієм, калієм і магнієм, тому має содовий присмак. Вона добре позначається на всіх органах і системах, особливо на печінці й жовчних шляхах. Відповідає за нормальний вуглеводно-білковий обмін, має протизапальну дію.

Пити мінеральну воду кожен день — найпростіший спосіб підтримувати працездатність усього організму. Замовляйте продукцію ТМ «Карпатська Джерельна» та інших торгових марок з України та Європи в офіційного представника — компанії MOLODO! Також на сайті знайдеться все для швидкої та зручної подачі води, від обладнання до аксесуарів.

Новости - 56 - Molodo
Новости - 74 - Molodo

Быстрый заказ воды

Укажите контактную информацию - оператор call-центра перезвонит вам чтобы уточнить детали заказа

Ваше имя

Номер телефона