Новости - 38 - Molodo Каталог товаров
Новости - 39 - Molodo
Новости - 52 - Molodo 067 491 3385

C 9:00 до 18:00

Новости - 53 - Molodo 093 491 3385

C 9:00 до 18:00

Новости - 54 - Molodo 099 191 3385

C 9:00 до 18:00

График работы:

09-19

Как устроен кулер для воды

Кулер для питної води — одне з найбільш популярних рішень на домашній кухні, у закладі громадського харчування та інших місцях, де збираються люди. Це простий і зручний пристрій, що допомагає втамувати спрагу в будь-який момент. З його допомогою можна швидко перекусити, запити ліки. Широкий функціонал і зручність експлуатації роблять кулер кращим варіантом для подачі води. Конструкція відрізняється надійністю і довговічністю.

Різновиди оснащення і його відмінності

Це обладнання є багатофункціональним водним диспенсером. Його основна функція — дозований розлив рідини. Вона знаходиться у великий ємності, з якої перекачується в меншу, наприклад, в склянку. Звичайні диспенсери, ручні й електричні помпи просто роздають рідину кімнатної температури. Але на ринку представлені й більш технологічні девайси.

Вироби розрізняються за:

  • функціоналом — великою популярністю користується кулер для води з підігрівом або здатністю остуджувати;

  • розташуванням — є компактні настільні екземпляри й підлогові — більш габаритні, за розмірами, як невеликий холодильник;

  • способом завантаження — з верхнім або нижнім розміщенням бутля;

  • наявністю аксесуарів — з піддоном для крапель, підсклянником, температурним датчиком та ін.;

  • технічними характеристиками — рівнем шуму, енергоспоживанням, продуктивністю, швидкістю нагріву й охолодження, механізмом наливу.

Новости - 55 - Molodo

Кулер для питної води виробляють із різних матеріалів. Як правило, корпус виконаний із металу або пластику, нерідко трапляється їх комбінація. Робочі деталі мають бути міцними та стійкими до корозії. Тому їх роблять із нержавіючої сталі, а трубки та прокладки — з м’якої й еластичної сировини, зазвичай це силікон або гума.

Розміри девайсів теж радують різноманітністю. Компактні пристосування, що поміщаються на столі, займають приблизно 50 см у висоту, а підлогові — понад півтора метра.

Вагомий плюс таких екземплярів — вони виглядають стильно, лаконічно, добре вписуються в інтер’єр як житлового, так і громадського приміщення. Розлив води проходить дуже швидко та легко — достатньо натиснути одну кнопку. Потрібно відзначити й гігієнічність такої подачі. Завдяки тому, що бутель прихований всередині конструкції, він надійно захищений від пилу, бруду, мікробів і сонячного світла.

Як працює кулер для води з охолодженням і з функцією нагріву

Стандартна модель нагадує мінімалістичну шафку з двома кранами та панеллю керування зовні. Всередині, за спеціальними дверцятами, знизу або зверху стоїть полікарбонатний бутель об’ємом 18,9 літра. Нижнє розміщення краще. При ньому замінити тару простіше, це вимагає менше фізичних зусиль.

Шийка бутля кріпиться до клапана, перед яким розташований фільтр. З ємності рідина перетікає в бак, де охолоджується або нагрівається. Кулер для води з охолодженням працює або на компресорі, як холодильник, або на термоелектричній системі (замкнутий ланцюг струму). В обох випадках він здатний охолоджувати до 12° С.

Кулер для води з підігрівом має конденсатор, який виділяє тепло й нагріває окріп від 80° до 90° за Цельсієм. У суміщених моделях гаряча й холодна рідина ізольовані одна від одної й не перетинаються. Техніці необхідно безперебійне живлення, а значить її необхідно розміщувати недалеко від розетки.

Такі моделі відрізняються складною конструкцією з великою кількістю деталей. Відповідно, пристрій коштує дорожче і його трохи важче обслуговувати. Але якісні вироби від перевірених виробників справно працюють роками. Вибрати хороше обладнання ви можете в каталозі магазина MOLODO.


Новости - 56 - Molodo
Новости - 74 - Molodo

Быстрый заказ воды

Укажите контактную информацию - оператор call-центра перезвонит вам чтобы уточнить детали заказа

Ваше имя

Номер телефона