Новини - 39 - Molodo Каталог товарів
Новини - 40 - Molodo

Особливості та види Карпатської Джерельної

Гідрокарбонатно-кальцієва природна мінеральна вода «Карпатська Джерельна» — ідеальний вибір для дорослих і дітей. Вода народжується в самому серці Українських Карпат, в екологічно чистому регіоні, де добувається з артезіанської свердловини глибиною 90 метрів. Вода природнім чином збагачується на глибині мінералами гірських порід Струтинського родовища та проходить фільтрацію лише від механічних домішок. Це дає змогу зберегти її м’який смак та корисні властивості.
Вживати природну мінеральну воду «Карпатська Джерельна» можна в необмежених кількостях. А виробник пропонує широкий асортимент, тому кожен споживач має змогу обрати зручний для себе формат продукції – від маленьких пляшок до великих бутлів.

«Карпатська Джерельна»: pH і склад

Українські Карпати — один з найбільш мальовничих гірських регіонів нашої країни з чудовою природою та екологічно чистими джерелами. Саме тут, під товщею гірських порід Струтинського родовища, на глибині 90 метрів розташоване природне джерело, з якого й добувають мінеральну воду «Карпатська Джерельна». Проходячи через кілька пластів гірських порід, вона насичується цінними мінералами. Ці мікроелементи дуже корисні для організму, вони підтримують його нормальний стан, дають енергію й гарний настрій.

Саме тому в щоденному раціоні всієї родини обов’язково має бути природна столова мінеральна вода «Карпатська Джерельна».

Користь природних мікроелементів, які містяться в «Карпатській Джерельній», добре відомі:

  • натрій — необхідний для регуляції водно-сольового балансу, нормальної роботи нирок, повноцінного росту й розвитку організму;

  • кальцій — зміцнює кістки, нігті й зуби, активізує клітинний ріст, продукування гормонів, проходження нервових імпульсів;

  • магній — відповідає за злагоджену роботу серця й судин, сприяє зниженню тиску, оздоровлює нервову систему, знімає біль із суглобів і м’язів.

Новини - 56 - Molodo

Природну мінеральну воду «Карпатська Джерельна» розливають на сучасному обладнанні відразу після видобутку, без додаткової обробки, лише фільтруючи від механічних домішок. Це дає можливість зберегти максимальну кількість мікроелементів і природний м’який смак.

Ще одна перевага мінеральної води «Карпатська Джерельна» — рівень pH. Він становить 7,2-7,8. Це оптимальний показник для щоденного вживання. Продукт прекрасно засвоюється організмом, швидко втамовує спрагу й дарує приємний м’який смак.

Види води «Карпатська Джерельна»

Компанія випускає мінеральну воду з різним рівнем газації, тому кожен споживач може обрати продукт відповідно до своїх потреб. Насамперед, це негазована мінеральна столова вода «Карпатська Джерельна», яку після видобутку не піддають ніяким змінам, окрім фільтрації від механічних домішок. Вона має оптимальний рівень мінералізації та відмінно підходить людям різного віку, у тому числі маленьким дітям і підліткам. Доступна в ПЕТ-пляшці у форматі 0,5л, 1л, 1,5л, 2л, а також 0,5л у скляній пляшці.

Слабогазована мінеральна вода «Карпатська Джерельна» містить мінімальну кількість СО2. Легка газація підкреслює м’який смак, тому він миттєво втамовує спрагу. Доступна в ПЕТ-пляшці у форматі 0,5л, 1л, 1,5л, 2л.

Ще більш яскравий і оригінальний смак має сильногазована мінеральна вода «Карпатська Джерельна». Вона насичена вуглекислим газом, що робить воду незамінним джерелом свіжості в спекотні дні. Доступна в ПЕТ-пляшці у форматі 0,5л, 1л, 1,5л, 2л, а також 0,5л у скляній пляшці.

Тим, хто любить більш освіжаючі й оригінальні варіанти, сподобається «Карпатська Джерельна Лимон». Вода з приємною лимонною кислинкою та усіма вищезгаданими превагами води цього бренду. Доступна в ПЕТ-пляшці у форматі 1,5л. .

Людям, які ведуть активний спосіб життя, однозначно сподобається «Карпатська Джерельна Спорт». Це зручний формат для занять спортом, ранкової пробіжки, прогулянки з друзями, і не тільки. Зручна ПЕТ-пляшка у форматі 0,5л з кришечкою спорт-кеп дозволяє швидко відкрити пляшку і пити буквально на ходу.

У відповідь на потреби споживачів бренд також випускає якісну пом’якшену воду «Karpatska Dzherelna life» у форматі 18,9л, яка чудово підходить для щоденного споживання і комфортного приготування їжі та напоїв. В процесі виробництва вода проходить фільтрацію від механічних домішок, а також додаткову обробку для зниження рівня солей. Це дає змогу кип’ятити воду, не турбуючись про осад на дні посуду. При цьому вода зберігає корисні властивості і є ідеальним вибором для щоденного використання як вдома, так і в офісі.

Усі види мінеральної води «Карпатська Джерельна» продаються в тарі з безпечного харчового пластику, що піддається переробці. Пом’якшена вода «Karpatska Dzherelna life» постачаєтсья в зручних полікарбонатних бутлях 18,9 л, завдяки чому її вигідно закуповувати про запас. На сайті компанії MOLODO ви можете замовити цю продукцію за гуртовою вартістю.


Новини - 57 - Molodo
Новини - 75 - Molodo

Швидке замовлення води

Вкажіть контактну інформацію — оператор call-центру передзвонить вам щоб уточнити деталі замовлення

Ваше ім’я

Номер телефону